Team Verkstad söker tekniker/mekaniker till Tanum

Vi söker busstekniker/mekaniker till vår verkstad i Tanum. Du kan vara erfaren, relativt nyutbildad eller ha annan dokumenterad erfarenhet inom fordonsteknik. Största vikt lägger vi på vilja och förmåga. Hos oss kan du utvecklas vidare och kontinuerligt då vi erbjuder både grundläggande utbildningar samt utbildningar för specifika busstyper.

 

Om Tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är service, underhåll och reparation av våra fordon. Det ingår i din roll att säkerställa att alla arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt genom god service med hög kvalitet. Med varierade arbetsuppgifter på vår verkstad kommer du att arbeta i ett positivt team. För oss är det viktigt med gott teamarbete och det är därför viktigt att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö. Som busstekniker/mekaniker på Team Verkstad får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig roll i samhällsfunktionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Team Verkstad vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

 

Kvalifikationer

Grundkrav/kvalifikationer är B-körkort och C-/ D-kort är meriterande. Erfarenhet/utbildning inom fordonsteknik och gärna med inriktning mot tunga fordon. Du kan även komma ifrån annan teknisk inriktning men med ett stort intresse av att skruva med fordon. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.

 

Ansökan

Vill du vara med på vår resa så är du välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering och har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707 – 899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Läs mer om tjänsten på LEDIGA JOBB | FMR eller ansök direkt genom att klicka på Ansök nedan.

 

 

Meny