Team Verkstad är auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz och Setra med kunskap om alla typer av tunga fordon med fokus på bussar och lastbilar.

Team Verkstad skall vara det självklara valet av service- och reparationstjänster för tunga fordon i Sverige.

Vi ser till att din verksamhet rullar

Team Verkstad vet att det är viktigt för dig att ditt fordon mår bra och lever länge, för när bussen – eller lastbilen – rullar så gör även din verksamhet det. Vi erbjuder alla de tjänster ditt fordon behöver inom service, reparation och skadereparationer i våra fullt utrustade verkstäder. Vi står alltid för det vi gör och vi håller vad vi lovar. Det är ett av våra främsta kännetecken för att du skall kunna fokusera på din verksamhet.

Det lilla företaget med det stora hjärtat

Team Verkstad är det lilla företaget, men med det stora företagets resurser. Vi är en fristående del i en större koncern men finns ändå nära med allt vad det innebär i form av tillgänglighet och korta beslutsvägar. Som kund hos oss har du alltid full insyn i vad som händer med ditt fordon, vi agerar direkt och ger snabba svar. “Hemma är inte där du bor utan där man förstår dig”. För oss är det viktigt att lära känna och skapa ett förtroende hos våra kunder och vi gör ständigt vårt yttersta för att förstå och hjälpa dig.

Vi ställer upp för kunden (och för varandra)

Som medarbetare hos Team Verkstad känner man ansvar och är delaktig i beslut som berör verksamheten. Vi ställer upp för varandra och värdesätter allas betydelse i verksamhetskedjan där du som kund är i fokus. Därför hjälps vi åt i arbetet med att stärka varje enskild individ för att ge dig som kund den hjälp du behöver. Vi har kul tillsammans och vi är måna om att även våra kunder ska trivas hos oss.

Vi har en serviceverkstad och en karosseriverkstad för tunga fordon i Partille, strax utanför Göteborg. Vi har även bussverkstäder som ligger i anslutning till Vys depåer i Kinna, Tanum och Jönköping.

Det ska vara enkelt att ha sina fordon i drift och man ska kunna förlita sig på att de är hela, trafiksäkra och rullar på enligt plan. Är du kund hos Team Verkstad är du en bra bit på – rätt! – väg för att uppnå detta. Vi försöker alltid leverera lite mer än vad du förväntar dig. Vi jobbar mycket med förebyggande underhåll efter specifika serviceprogram och våra mekaniker vässas kontinuerligt med kompetenshöjande utbildningar för att ligga i framkant i vår tids tekniska utveckling.

Det innebär att vi ibland tar till det sjätte sinnet för att upptäcka dina och ditt fordons behov innan du ens har upptäckt dem själv!

Vi är en auktoriserad partner för att serva och reparera Mercedes-Benz och Setra bussar samt Mercedes-Benz lastbilar, vilket gör du kan vända dig till oss såväl som du har serviceavtal med Mercedes eller vill ha hjälp med specifika åtgärder. Vi har diagnosverktyg för flertalet kända märken och kan därför utföra service och reparationer på nästan alla fabrikat som finns på marknaden. Team Verkstads medarbetare får regelbunden vidareutbildning i den senaste ledande fordonstekniken för bussar och lastbilar.

Team Verkstad kännetecknas av stor förståelse för kundernas behov av trafiksäkra fordon som rullar enligt tidplan. Ambitionen är att ligga steget före, och upptäcka och byta ut slitagedelar som är i farozonen innan ett driftstopp uppstår. Vår målsättning är att vara bäst på bemötande & återkoppling till kund och trafiksäkerhet & kvalité.

Varmt välkommen till Team Verkstad!

Vår Miljöpolicy
Vår Integritetspolicy
Vår Kvalitetspolicy
Vårt Certifikat 14001:2015
Vårt Certifikat 9001:2015

Meny