Mekanikern Ali kom tillbaka till Team Verkstad

Ali Reza Abasi jobbar som tekniker på Team Verkstad. Han valde nyligen att sluta för att testa på en ny arbetsplats, men längtade snart tillbaka till Team Verkstad. 

– Jag trivdes inte på det nya stället. Det var ett stort och opersonligt företag och det var inte rätt för mig. På Team Verkstad är vi som en familj, berättar Ali. Den längre arbetsresan påverkade också. Jag hann inte hämta min son på dagis på eftermiddagarna. 

Ali berättar även att han var lite osäker på om han skulle ringa och be om att få sitt jobb tillbaka efter bara någon månad, men han tog mod till sig och ringde. 

– Jag blev jätteglad över den positiva responsen rån verkstadschefen och att arbetskamraterna välkomnade mig tillbaka. Det känns bra att cheferna har förtroende för mig och hur vi kan utvecklas tillsammans. 

Skulle du rekommendera andra att söka jobb på Team Verkstad? 

– Givetvis! 

Meny