Team Verkstad förlänger sitt avtal om skadereparationer med Trygg Hansa i ytterligare två år. Det nya avtalet börjar gälla i juni 2022

– Vi har haft ett långt samarbete med Trygg Hansa, och detta visar att de ser oss som en långsiktig partner, vilket vi självklart är oerhört glada för, säger Andreas Ehrenborg, VD Team Verkstad.

Hannu Kolehmainen, Verkstadschef på karosseriverkstan i Partille berättar mera:

– Avtalet innebär snabbare och smidigare hantering för Trygg Hansa kunder när de väljer att reparera sina fordon hos Team Verkstad. Det ger oss också möjlighet att utöka vår verksamhet med flera externa kunder, då Trygg Hansa kan rekommendera Team Verkstad till sina kunder. På så sätt knyter vi kontakt med kunder som är helt nya för oss. Långsiktigt innebär det att vi kan fortsätta söka upp nya kunder tillsammans med Trygg Hansa. Har vi avtal med ett försäkringsbolag blir det enklare att teckna avtal med andra bolag.

Vilken typ av skador är vanligast?
– Det är främst skador på kaross och rutor. Vi har en karosseriverkstad i Partille som ligger i anslutning till vår stora verkstad, så arbeten som tex plåtarbete, byte av glas, svets, dragriktning, plastreparationer och lackering så om olyckan är framme har vi tack vare avtalet med Trygg Hansa möjlighet att hantera försäkringsärendet snabbare för våra gemensamma kunder.

Meny