Fint resultat vid den årliga ISO-revisionen av kvalitet och miljö för Team Verkstad

Vi på Team Verkstad är ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO 14001). Efter den senaste externa revisionen som avslutades nyligen så har certifikaten förnyats för hela verksamheten.   

En ISO-certifiering ställer krav på systematiska och kvalitetssäkrade arbetssätt och ständiga förbättringar. Varje år görs en extern revision där verksamheten granskas för att säkerställa certifieringen.   

Utifrån den revision som gjordes av våra verkstäder i Partille och Tanumshede samt karosseriverkstaden så står det klart att vi på Team Verkstad är fortsatt certifierade för kvalitet och miljö, och att vi uppvisat fint resultat på flera punkter.   

Några av de positiva iakttagelser som vår revisor noterade var bland annat:   

  • Det uppdaterade ledningssystemet med ännu tydligare processer  
  • En god utveckling av lagerhanteringen  
  • Vår fortsatt noggranna genomgång och riskanalys av arbetet med kemikalier   
  • Vår minskade kemikalieförbrukning  
  • Systematisk uppföljning av hela verksamheten med flera och tydliga nyckeltal 

– Det är oerhört glädjande med ett så fint resultat i samband med den externa revisionen och det visar på att vi fortsatt har systematiska och väl anpassade rutiner för verksamheten inom både kvalitet och miljö. Det är ett kvitto på att verksamheten fungerar väl och att vi har ett aktivt förbättringsarbete som gynnar våra kunder i slutändan, säger Andreas Ehrenborg, VD på Team Verkstad. 

Meny